Tea vjen me deklaratë që po habit gjithë, Jam shtatzënë me…

Tea Trifoni është bërë gjithnjë e më aktive në rrjetin social Instagram.

Së fundmi shumë prej fansave kanë aluduar se Tea është shtatzënë pasi në foton e fundit shfaqet me barkun e rrumbullakosur.

“Je shtatzënë se na mbyte?”,

“Po more, po hidhem në muajtin e shtatë, i kam binjakë, një djalë dhe një vajzë”, përgjigjet Tea me ironi.