Televizioni Zvicëran publikon një video të rrallë të Ramush Haradinajt gjatë lu ftës në Kosovë

Në një reportazh i realizuar nga televizioni zviceran SRF në korrik të vitit 1999 për çlírímin e Kosovës, protagonist kryesor i reportazhit është ish-kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj së bashku me ish-komandantit e Koshares, Rrustem Berisha. Ramush Haradinaj, ishte komandant për Zonën e Dukagjinit, dhe ai shihet në video duke iu drejtuar në një fjalim usht arëve të tij. Po ashtu në video shihet edhe komandanti i Koshares Rrustem Berisha (Klíkó mé póshté pér mé shúmé shíko) reportazhin e televizionit SRF: