“Tërmeti i radhës”, ja kush e paralajmëron arrestimin e Thaçit, Veselit, Halitit, Krasniqit, Selimit, Haradinajt…

Mehmeti

“Arre stimi i Sali Mustafës është fillimi i fundit i komandantëve të gjallë, të cilët nga sot më nuk mund të bëjnë gjumë rehat. Ky është fillimi i një Vjeshte nga e cila s’do bien vetëm gjethet, por edhe komandantët”, thotë Mehmeti për “Bota sot”.
Ai ka paralajmëruar edhe arre stime të tjera në Kosovë, duke treguar edhe me emra ata, që sipas tij do të arre stohen.

“Arre stimi i Sali Mustafës është impuls i Gjykatës Speciale i reagimit të qytetarëve, dhe prelud për arre stimin e “të mëdhenjve” duke përfshirë këtu Hashim Thaçin, Kadri Veselin, Xhavit Halitin, Jakup Krasniqit, Rexhep Selimit, Daut Haradinajt etj”, thekson Mehmeti.

Për fund, Mehmeti ka thënë se për shkak të këtyre zhvillimeve, PDK do të futet në qeveri.