Tërmeti në Izmir, momenti kur një vajzë nxirret e gjallë nga rrënojat (Video)


Teksa vijojnë kërkimet për njerëz të mbetur nën rrënojat e objekteve të shembura në Izmir, një vajzë e re është nxjerr e gja llë aty.

Siç shihet në videon e mëposhtme, ajo është nxjerr nga for cat e emergj encave dhe qytetarët, ndërsa duket në një tra umë të thellë.

Operac ioni i shpëtímit u shoqërua me duartrokitje nga të pranishmit.