Thaçi e Veseli tuteshin në luftë, thotë shoku i dikurshëm i tyre (VIDEO)

Thaçi e Veseli

Asllan Bajraktari ka treguar sa shumë fríkësoheshin gjatë luf tës “Luli” e “Gjarpri” Njohja mes tyre kishte ndodhur qysh gjatë luf tës. Asllan Bajraktari, kujton kohën kur kishte bartur me traktor Hashim Thacin dhe Kadri Veselin nga Drenica në Shqipëri. Hoxha nga Jashanica tregon se “Luli” dhe “Gjarpri” nuk ishin aq tríma në lu ftë sa paraqiten pas saj, raporton T7. Por, kur pas lu fte Thaçi dhe Veseli zunë pozitat të larta, Bajraktari besonte se do ta ndihmonin ja edhe deklarata e tij: