“Thaçi gjashtë herë i ka ra allti fotografisë së Titos” (Video)


Ish-presidenti i Republikës, Hashim Thaçi sa ishte nxënës e kishte godítur me 6 plu mba fotografinë e liderit të Jogusllavisë, Josip Broz Tito. Kështu rrëfeu, Vesel Kelmendi, nga fshati Vojnik e Skënderajt. “Hashim Thaçi si nxanës i Turiqevcit gjashtë herë fotografisë Titës i ka ra all ti”, deklaroi ai për Klan Kosova. Ndryshe, Kelmendi i cili është edhe inv alid i lu ftës theksoi se Specialja është e njëanshme.

“Gjykata është e padrejtë e njëanshme me Serbinë. Kjo gjykatë i gjy kon vetëm komandantët dhe ushtarët e UÇK-së për ta njollosur luf tën e Ushtrisë Çlirimtarë të Kosovës. Ata që kanë bërë kríme dhe spa strim etník janë në Serbi”.