Thaçi: ”Kur unë jam dënuar me 20 vite burg, Albin Kurti ka ndëgjuar muzikë Serbe nëper Beograd”


Hashim Thaçi ishte i ftuar sonte në televizoinin e RTV Dukagjinit dhe ai në disa minuta u shpreh për ALbin Kurtin kështu: Albin Kurti ska qen kurr pjesë e asnjë rezistence as për liri e as për pavarsi por ai është dorzu tek autoritet e Serbis dhe ka pranu të ju dorzohet atyne dhe ka refuzuar që ti bashkangjitet Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Poashtu edhe atij i organizuan një konferenë për Media në ditët kur mua më kishin den uar me 20 vite bu rg dhe i ndjeknin jashtëzakonisht shumë shokët e mi, pra është një njeri që kurr se marr seriozisht.