Thuajeni këtë Lutje çdo ditë, Zoti do ju ruajë nga çdo e keqe


Mos të ju ik dit pa mos e thënë këtë lutje (thuaje cdo dite )Thuaje kete lutje : O Allah largoje nga trupat tane cdo se.mundje.

O Allah largoje nga trupat tane cdo se.mundje ,he.lm,magji,mesysh,merzi,brenge,pikellim dhe zevendesoje me shendet ,lumturi dhe gezimO Allah largoje nga trupat tane cdo se.mundje ,he.lm,magji,mesysh,merzi,brenge,pikellim dhe zevendesoje me shendet ,lumturi dhe gezim !!!