“Ti je bukëshkelës, e ke përmbysë sofrën ku ke hagër për 30 vite” (Video)


Debat i nx ehtë u zhvillua në Pressing në mes të dy kandidatëve për kryetar të Komunës së Podujevës, Nexhmi Rudari dhe Shpejtim Bulliqi. Anëtari i LDK’së ka ak uzuar Bulliqin për korr upsion në kohën sa ishte kryetar i Komisionit për Shënjimin e Vijës Kufitare. “Si t’i futi Ramushi lekët në xhep, e ndërrove mendjen” mé póshté ndíqní vídeón nga Rudari.

Sipas Rudarit kundërkandidati i tij ishte paguar nga shefi i AAK’së, Ramush Haradinaj, për të thënë se Kosova humbi te rritor me demarkimin e kufirit me Malin e Zi.