Tomë Gashi paraqet dokumentin ku Milaim Zeka dëshmoi kundër UÇK-së te gjyqtarët e EULEX-

Tomë Gashi

Avokati Tomë Gashi ka publikuar sot një dokument, që pretendon se është dëshmia e ish-deputetit dhe gazetarit Milaim Zeka në rastin Drenica ku e akuzon këtë te fundit se para gjyqtarëve të EULEX-it ka dëshmuar kundër UÇK-së. Sipas Gashit Milaim Zeka ka deklaruar në EULEX se UÇK-ja ka pasur shumë kampe ndalimi.

“Znaqka deklaron në gjykatë se ka pas shumë kampe te UÇK-së, se ka informata kush do te akuzohet nga Gjykata Speciale, duke filluar nga Hashim Thaçi, kryeparlamentari ( Kadri Veseli), dhe per qudi të gjitha deshirat po i realizohen.

Ky është postimi i plotë i avokatit Gashi: