Tragjedi e rëndë në Gjermani, treni godet për vdekje dy kosovarë

Dje, në orët e mbrëmjes sipas policis federale, në Gjermani ndodhi një aksident tragjik ku një tren goditi dy udhëtar të cilët ishin duke kaluar shinat e trenit, shkruan wiesbadenaktuell.de

Sipas faqes Shoqata Humanitare Dardana në Wiesbaden, dy kosovarët e vdekur janë Admir Seta(40 vjeç), dhe Leutrim Hyseni(31 vjeç).

Kalimi i shinave hekurudhore në zonën midis Christof-Ruthof-Weg dhe Otto-Suhr-Ring në Mainz-Kastel përfundoi në mënyrë tragjike për 40-vjeçarin dhe 31-vjeçarin.

Sipas statusit aktual të hetimit policor, burrat e kanë anashkaluar trenin që po afrohej rreth orës 18:05 të së premtes.