Tragjíke: Ky është 22-vjeçari që i dha fund jetës nga Istogu! (FOTO)

Një n gjarje e rëndë ka ndodhur në Istog , ku një 22-vjeçar i ka dhënë fund j etës.

Burimet e Kosova24, mësojnë se víktíma është Arton Citaku.

Lidhur me rastin është deklaruar edhe zëdhënësi i Polícisë së Kosovës, në rajonin e Pejës, Driton Rugova.

“Më 8.02 në orën 11:35 polica është informuar se në fshatin Banjë, një person ishte pa shenja jete, menjëherë rastit iu kanë përgjigjur njësítet relevante dhe gjithashtu një ekip mjekësor. I v dekuri është një mashkull i lindur, më 1999. Në lidhje me rastin është njoftuar edhe p rokurori i shtetit dhe pritet të dalim me informacione të reja”, ka thënë Rugova.