Trump për shqiptarët: Janë agr esivë, nëse inatosen, urime… Ja çka na pret! (Video)


Gjatë një intervistë për “Fox News”, presidenti i SHBA-ve foli edhe njëherë për qëndrimin e tij ndaj NATO-s. Trump i ka nisur drejt vetes meritat për fuqízímin e NATO-s dhe pavarësisht se kohën e fundit ka krítíkuar këtë aleancë, ai është shprehur në frymë pozítive për të. Ndër të tjera në intervistën e tij, Trump ka folur edhe për ballkanasit, konkretisht Shqipërinë dhe Malin e Zi.

NATO ka qenë e dobët mirëpo tani është e fuqíshme përsëri (keq për Rusinë). Mediat vetëm raportojnë se unë isha i pasjellshëm me liderët, nuk përmendin kurrë hollësirat!

Donald Trump, president i SHBA-ve
I pyetur se pse amerikanët duhet të mbrojnë vende si Mali i Zi dhe Shqipëria, siç e kërkon rregullorja e NATO-s, Trump është shprehur se nuk është dakort.