Turp/ Për hir të klikimit në TikTok! Bëri ezanin para kohe dhe e prishi agjërimin e mbi 100 agjeruesve (VIDEO)

Për hir të klikimit në TikTok! Bëri ezanin para kohe dhe e prishi agjërimin e mbi 100 agjeruesve.

Per hir te klikimeve dhe per perfitimeve personale djaloshi jep ezanin para kohe dhe prish agjerimin pothauj se gjith lagjes, shum persona komentaun negativisht ne priflin e tij, ngjarja esht ber virale nerrjetet sociale.

Shiko pamjet me posht: