“Turqia po armatos Kosovën – Serbët janë dridhur”, Serbia ka eskaluar!

Eksperti i sigurisë, Agim Musliu thotë se Serbia ka eskaluar me sulme ndaj Kosovës.

Sipas tij, serbët po e sulmojnë Kosovën, Turqinë, Bullgarinë dhe Maqedoninë Veriore.

Eksperti i sigurisë, shkruan se shërbimet sekrete serbe kanë gëlltitur një rrenë se Turqia po e armatos Kosovën, dhe nga kjo kanë prdhuar edhe rrena të tjera.

Mediat serbe kanë shkuar se, ’11 kamionë plot armatim janë nisur nga Turqia për në Kosovë’.

Kjo sipas Musliut, ka bë që të dridhen serbët.

Postimi i plotë:

Serbia ka eskaluar – duke sulmuar Kosovën, ajo po sulmon edhe Turqinë, Bullgarinë dhe Maqedoninë Veriore

Të gjitha mediet e Serbisë, me kryeredaktor Aleksandar Vuçiqin, tashmë, duke dashur që ta sulmojnë Kosovën, po e sulmojnë edhe Turqinë.

Sipas tyre, shërbimet sekrete serbe “paskan” të dhëna se, 11 kamionë plot me armatim janë nisur nga Turqia për Kosovën.

Por, shërbimet sekrete serbe, e kanë gëlltitur një informacion të rremë dhe nga ajo e kanë prodhuar një rrenë tjetër.

Në rrjete sociale ka qarkulluar një një fotografi e kamionëve ushtarakë turq, ku ka pasur edhe komente të shqiptarëve. Dhe, serbët janë dridhur dhe kanë krijuar sulm informativ, duke dashur që ta godasin Kosovën dhe Turqinë.

Kombinacion dezinformatash!