U tërhoq nga makina zvarrë për kilometra të tërë, 13-vjeçarja ndërron jetë: Shpirti i saj e di sa ka vuajtur

Një vajzë 13-vjeçare ka humbur jetën pasi u tërhoq nga një makinë për kilometra të tërë. Brianna Ibarra, nga Kansas, SHBA, ndodhej në sedijen e pasme të makinës së prindërve kur një 34-vjeçar, Kevin Palmer vo dhi makinën.

Prindërit e vajzës kishin shkuar në një restorant për të marrë ushqim. Brianna hapi derën për të shpëtuar teksa makina ishte në lëvizje, por u ngatërrua me rripin e sigurimit.

13-vjeçarja u tërhoq zvarrë për disa kilometra dhe sipas po licisë, 34-vjeçari nuk ndaloi asnjë edhe një sekondë.

Pol icinë e lajmëroi një kalimtar. Kur 34-vjeçari vendosi të nda lojë makinën dhe u arr estua nga pol icia, fatkeqësisht për 13-vjeçaren ishte vonë dhe kishte humbur jetën.