”Unë e mbajta me bukë atë”, gruaja vendon kamera në dhomën e gjumit dhe shokohet me kë e bënte burri i saj kur ajo nuk ishte…!!

E shqetësuar për martesën e saj, një grua ka menduar që të vejë një kamera të fshehtë në shtëpi për të parë se çfarë ndodh kur ajo nuk është aty.

Pas disa ditësh ajo gjen një pamje që e shokoi dhe e la pa fjalë.Burri i saj e tra dhtonte me njeriun më të besuar të saj dhe që ajo e kishte mbajtur aq pranë.

Ja çfarë i ka treguar psikologes së The Sun si dhe përgjigjja që ka marrë prej saj.

Letra e gruas

“Kapa burrin duke e bërë me shoqen time të ngushtë, e madje në shtratin tim.

Ajo ka qenë shoqja ime më e mirë për plot 20 vjet. Në kemi qenë në një dhomë lindjeje pasi sollëm në jetë vajzat tona dhe shoqëria jonë ishte shume e fortë. Ajo është 42 vjeçe ndërsa unë dhe bashkëshorti im jemi 43.

Prindërit e saj humbën jetën vitin e kaluar e ndërsa bashkëshorti i saj e la për një tjetër… por unë isha aty për të dhe e mbaja pranë vetes. Unë e dija shumë mirë që ajo kishte nevojë të ndihej e dëshiruar nga meshkujt dhe se do të flirtonte me të parin që do t’i dilte para por asnjëherë nuk më shkonte në mendje se këtë do ta bënte me bashkëshortin tim.

Unë tani nuk di çfarë të bëj…jam e shkatërruar.”

Përgjigjja e psikologes

“E di se si mund të ndihesh pasi është normale pas një goditjeje të tillë.

Por mos e lësho veten!

Vërtetë shoqja jote ka kaluar një situatë shumë të vështirë në jetën e saj por kjo nuk e justifikon atë të bëjë atë çfarë bëri. Nëse t’i nuk do të ndahesh nga bashkëshorti atëherë fol me të dhe bëji gjërat e sakta dhe tregoji se ky është i vetmi shans që do t’i japësh. E ndërsa nga ana tjetër duhet të bësh shumë kujdes nga shoqja jote!”.