Urime Amerika jep lajmin e pritur për Kosoven, Ja dhurata e tyre

Shtetet e Bashkuara po dërgojnë në Kosovë mbi gjysmë milioni dozaa të vak sines teksa vendi po përballet me rritje të rasteve të reja.

Shtetet e Bashkuara janë të përkushtuar që të sjellin të njëjtën urgjencee në përpjekjet ndërkombëtare për vak sinim, siç ne e kemi demo nstruar në Shba dhe ne po punojmë që të sjellim sa më shpejt që të jetë e mundur në Kosovë vak sina të sigurta dhe efektive.

Ky është një moment unik në histori dhe kërkon lidership amerikan. Ne do tëvazhdojmë të bëjmë gjithçka që mundemi për të krijuar një botë më të sigurt.