Ushtarët e FSK-së parakalojnë në rrugët e Rahovecit (PAMJE)


Forca e Sigurisë së Kosovës(FSK), paraditen e së mërkurës ka parakaluar në rrugët e Rahovecit. Ushtarët e FSK-së bashkë me të parin e komunës së Rahovecit kanë bërë nderime pranë shtatores së heroit të kombit Xhelal Hajda “Toni”, si dhe Selajdin Mullabazi “Mici”.

Ushtarët e FSK-së pas kësaj do të shkojnë dhe tek “Maja e Shkodranit”. Aty kryetari Latifi do të shpërndaj edhe disa mirënjohje për pjesëtarët e FSK-së.