Vajza e Lutës na befason me një foto të Lutfi Hazirit prej Tirane (FOTO)


Lutfi Haziri është figurë potente e fushës së politikës, pasi aktiviteti i tij gjithmonë ka qenë i gjërë.

Lutfi Haziri është kryetar i komunës së Gjilanit dhe rangohet lartë në listen e kryetarëve që kanë punuar mirë në komunat e tyre, shkruan “Kosovarja”.

Edhe jeta private e Hazirit është për “marshallah.

Ndërkohë, i pari i Gjianit sot ka festuar ditëlindjen e në këtë përvjetor i ka ngritur lartë grushtet sikur dëshiron të ndeshet me dikë.

Kjo foto e Lutes me boxa, është bërë në Tiranë dhe është publikuar shoqëruar me urimin e ditëlindjes nga e bija e tij, Lotina.