Vajza e Shkurte Fejzës Besiana: “Kanagjegjin e kam ba për qef të mamit e dasmën…” (VIDEO)


Besiana Behluli tregon më shumë rreth jetës private në një intervistë për OnAir

Ajo ka zbuluar më shumë rreth planeve të saj drejt muzikës.

E gjithashtu ajo ka treguar më shumë për jetën e saj për martesën e planet për të ardhmën.

A ka bërë ajo kanagjegj dhe si ishte si ndjenjë për këngëtarën?/OnAir