Vajzat në Shqipëri ta japin p… për një çantë…!!!

Ditën e sotme pedagogia Iris Luarasi ka bërë një deklaratë shumë të f ortë në lidhje me vajzat shqiptare. Ajo u shpreh se në vendin tonë ka vajza të reja, studente dhe më të reja, të cilat prostítuojnë dhe shesin t rupin e tyre për një çantë dhe kjo sipas saj ndodh në fshatrat dhe qytetet e Shqipërisë.

Madje ajo shkoi më tej duke thënë se ka edhe nivel e skortash.

Luarasi tha:

Të gjithë jemi dëshmítarë që ndodh prostítucion në të gjithë Shqipërinë, me studente dhe goca të shkollës së mesme. Në fshatra, në qytete. Është shumë e keqe kur shikon vajza të reja kur prostítuojnë për një çantë.

Ka edhe nivele e kskortash. Prostítucioni krijon dy víktima në të njëjtën kohë. Është çështje e primitivizmit të burrave. Kjo është ajo që them, që më mirë leg alizoje dhe ai shkon në shtëpi publíke.