Vaki Kosovare: E infektuara me Kovíd tenton të kalojë kufirin për të shkuar në Shqipëri


Një e infektuar me Kovíd-19 duke mos respektuar masat ka dal nga ízolími dhe ka ten tuar të kalojë kufirin Kosovë – Shqipëri.

Sipas njoftimit të polícisë, ra sti ka ndodhur gjatë ditës së djeshme rreth orës, 17:00, kurse ndaj të dy shuarës është hapur rast.

“PKK. Vermicë, 20.11.2020-17:00.

Është raportuar se ndaj të dyshuarës femër kosovare është hapur rast pasi që e njëjta derisa ka qenë me Kovíd 19, duke mos u përmbajtur rekomandimeve ka dalë nga vetë ízolimi”, thuhet në raportin e polícisë.