Valdete Daka emocionohet gjatë emisionit, fillon të qajë

Valdete Daka, gjatë një interviste tregoi për vështirësitë dhe sfidat me të cilat ajo është përballur gjatë jetës.

Mirëpo asgjë më shumë nuk arriti ta emocionoi Dakën se sa rrëfimi për djalin e saj i cili kishte vendosur që këtë muaj të shkoj në shtetin Gjerman për të jetuar.

Mes lotësh Daka tregon se për të asgjë më të rëndesishme nuk ka se sa familja.

‘’Jam shumë e emocionuar sepse këto ditë djali im i madh Dreni e lë Kosovën dhe shkon në Gjermani për të jetuar dhe se jam shumë e mërzitur sepse do të më mungoj dhe përmes këtij emisioni i them që nana të don shumë’’ u shpreh Daka në “Përtej Tregimit”.