Valon Syla “godet“ rëndë Vjosën e Albinin !! E Papritur kjo qe i tha ai…

Gazetari Valon Syla ka komentuar plan programin e Qeverise Kurti 2, duke theksuar se kjo qeveri nuk po ben asgje ne drejtim te sigurimit te vak sinave.

Syla ne Pressing te T7 ka thene se kreret e shtetit, me shume i shohim duke bere per kujtime sesa duke punuar per ti siguruar vak sinat.

Na nuk i shohim keta duke kerkuar vak sina, nese i analizojme lajmet e tri javeve te fundit, i shohim kryesisht neper per kujtime. E shohim Glaukun, Vjosa Osmanin me Albinin bashke, ne e dime qe muaji mars dhe deri ne maj Kosova ka shume per kujtime, por ne anen tjeter e sh ajne UÇKne, tha Syla.

As nuk kerkojne vak sina, as nuk tregojne se si do ti sigurojne. Bejne plane ideore deshirore te tipit do duhej te ishte keshtu a ne fakt vak sinat do duhej te ishin ne frigorifer dhe te fillonte vak sinimi, ka thene ai.