Valon Syla: Në Kosovë femra ec n’këmbë n’3 të natës dhe nuk e prek askush

Pas intervistës që kishte për BBC u.d e presidentës së Kosoves, Vjosa Osmani, pati shumë reagime dhe komentime nga figura publike.

Në atë intervistë Osmani tha që Kosova është vend i mbuluar nga k orrupsioni.

E për këtë ka reaguar edhe gazetari Valon Syla, ku thotë që Kosova është një vend i sigurt dhe deklarata e Vjosa Osmanit është s kandaloze.

“Në Kosovë femra ec n’3 të natës dhe nuk e prek askush, është vend i sigurt.

Shko tregoja këtë Nju Jorkut, Londrës dhe metropoleve të mëdha se sa ndjehen të sigurt. Në 2021 Vjosa Osmani thotë që na jena në k orrupsion, që kur hynë është k analizim dhe duhet me notu, kjo është skandal për ne” u shpreh Syla.
Për më tepër ndiqeni videon