Valon Sylës i del punë edhe me Halil Kastratin, shikojeni si e imiton ai në një video!


Valon Syla, gazetar, shquhet për imitimin e figurave të caktuara publike. Syla, kësaj radhe ka përzgjedhur ta imitojë humanistin Halil Krastrati, duke thënë “e premte”, shkruan Gazeta Express. I njëjti më parë kishe imituar edhe kryetarin e Komunës së Gjilanit, Lutfi Hazirin, si dhe ish-presidentin, Hashim Thaçi /Pamje mePosht.

Syla videon e imitimit e ka publikuar në ‘Facebook’.