V’des personi i tretë me origjinë Kosovare nga tërmeti në Turqi


Konfirmohet edhe víktíma e tretë me origjinë kosovare nga tër meti në Turqi.

Ambasadori i Kosovës në Ankara, Ilir Dugolli konfirmon lajmin për Abc News.

Víktímat me orígjínë nga Kosova janë Nazmije Dograjan 64-vjeçe, Hatixhe Dogruja 70-vjeçe dhe burri i saj Bajram Dogruja 73-vjeç.

Shqiptarët nga Kosova, të larguar nga Prishtina që në 1956 dhe të vendosur në Izmir nuk mundën që të mbijetojnë nga tër meti tra gjik, pasi rrë nojat i zunë poshtë nga shembjet e godínave.

Ndërkohë që në spítal në gjen dje të rë ndë ndodhet djali i Nazmije Dograjas, Malik Tahirleri.