V’des zyrtari i Policisë së Kosovës nga Vushtrria

Kosovës nga Vushtrria, Kadri Mehmeti

Lajmin për v dekjen e 54-vjeçarit e ka bërë të ditur djali i tij, përmes një njoftimi në Facebook.

“Të dashur familjarë shokë dhe miqë, me dhímbje dhe píkëllím ju njoftojmë qe sot me datën 28.04.2021 në moshën 54 vjeçare Baba im, KADRI (ABIT) MEHMETI ia dorëzoi shpirtin krijuesit te gjithesise, e lusim All-llahun e madhëruar qe ta pranoje ne mëshirën e tij amin. V arrimi behet sot me ikindi, ne v arrezat e fshatit Begaj”, ka shkruar ai.

Po ashtu, për v dekjen e Kadri Mehmetit kanë njoftuar edhe familjarë tjerë të tij, të cilët kanë bërë të ditur se tashmë i n djeri, ishte zyrtar i Polícisë së Kosovës.