“Veç Mahmuti nuk p’laket!”

“Tani secili ka opinionin e tij për ca fenomene që parashikojnë se kush ka me u m’plakë më shumë, e kush ka me m’plak më pak!

Megjithatë, një gjë është shumë e saktë, është më shumë se e sigurtë se këngëtarët, pastaj këngëtaret tona e kanë gjetur formulën e mosm’plakjes dhe nuk ju shkon ndër mend me u m’plakë ndonjëherë!

Konkretisht, vizitoni profilin e Shkurte Fejzës, shihni si duket Shyrete Behluli, Adelina Ismaili, Leonora Jakupi, Mihrije Braha, Mahmut Ferati, të gjithë në dukje duken të rinj!

Prandaj, Mahmut vlerësojë se përherë ke me mbet i ri!”.

Liza Beqaj A news24