Veç një “katunar” i Prishtinës, e parkon veturën në këtë mënyrë


Prishtina vazhdon të përballet me kaos në trafikun rrugor, një nga problemet më të mëdha që ka kryeqyteti. Veç kësaj, kryeqendra është e mbushur përplot me qytetarë të pandërgjegjshëm të cilët veturat e tyre i parkojnë kudo, transmeton Indeksonline.

Pa menduar për rregulla, e aq më pak, për hapësirë gjelbëruese, edhe ky drejtues i kësaj veture të tipit Mercedes, me targa 01 -.. ka parkuar veturën e tij në mes të pjesës së gjelbëruar, madje në qendër të Prishtinës. Një gjest i tillë, është i ulët për këdo që vazhdon të mos respektojë rregullat dhe ta dëmtojë ambientin Ndiqni pamjet me posht: