Vehbi Kajtazi: Visarin mundeni me mbytë, por jo me fríkësu qyqarë e të poshtër

Kryeredaktori i Gazetës Insajderi ka reaguar pas s ulmit b rutal nga tre persona ndaj gazetarit hulumtues dhe autorit të InDoks, Visar Duriqit.

Kajatazi ka quajtur qyaqar dhe të p oshtër ata që s ulmojnë gazetarët.

“Visar Duriqin mundeni me m bytë, por jo me fríkësu. Qyqar dhe të p oshtër ju që s ulmoni gazetar natën”, tha Kajtazi.

Gazetari hulumtues dhe autori i InDoks, Visar Duriqi është s ulmuar fízíkisht mbrëmë pas mesnatës derisa po kthehej në banesën e tij pas një debati televiziv ku ka folur për dallaveret me subvencione.

Duriqi është s ulmuar nga tre persona të cilën ne momentin e s ulmit kanë qenë të maskuar.

Nga s ulmi brutal Duriqi ka të th yer hundën dhe nofullën e epërme.