Vëllai i Albert Krasniqit me fjalë Emocionuese: VLLA, do të takohemi në botën e vërtetë dhe do të rrijmë bashkë


Albert Krasniqit iu dha sot lamturia e fundit në varrezat e qytetit në lagjen Dragodan të Prishtinës. I njëjti d yshohet se u vra mbrëmë nga babai i tij, Skender Krasniqi.

Vëllau i tij, Yll Krasniqi ka publikuar sot një fotografi në llogarinë e tij në Instagram, duke e përshkruar Albertin si djalë bujar dhe trim.

Në anën tjetër axha i tij e kishte përshkruar Albertin si “djalë problematik”, por ka shtuar se ai ka qenë i mirë për familjen, ndërsa ka treguar se a rmën e kishin blerë kur kishin qenë së bashku me Albertin, ndërsa babai e kishte këshilluar që të mos e blinte./gazetaflash24 .net