VENDIM i Keq nga AUSTRIA, Hyn në fuqi Karantina atje, Ja detajet për Mërgimtarët në AUSTRI…


Autoritetet shëndetësore austriake bëjnë të ditur se numri i ras tave po rrítet në Austri.

Vetëm pak orë më parë dolën rastet e reja me infektime, ku numri arriti në 6,901 ra ste, në 24 orët e fundit.Përveç rrítjes së ras teve, Austria regjistroi edhe 35 vde kje të reja nga vírusi kor ona, transmetojnë mediat austriake.

Ndërkohë shteti i Austrisë ka nisur karantinën, shkollat ​​dhe çerdhet do të qëndrojnë të hapura

Por njerëzit tani nuk lejohen të dalin nga ora 20:00 e mbrëmjes deri në orën 06:00 të mëngjesit.

Përveç mbylljes së muzeve, teatrove, kinemave dhe pishinave, të gjitha aktivitetet anulohen, përfshírë dasmat dhe tregjet e Kríshtlíndjeve.