Vendosi të mos shiste më prodhime Serbisë, shikojeni se çka i ndodh pronarit marketit gjilanas

Pronari i një marketi në Gjilan, Alban Osmani para disa ditësh kishte njoftuar që nuk do të shiste më produkte serbe në marketin e tij modest. Por, sot ai njoftoi se i kanë filluar kérrcënimet e sabotimet.

“Sabotazhet dhe kércnimet kane filluar, ama mos te harrojne se NE si familje dhe une personalisht si Alban nuk i frίkesohem askujt pervec ZOTίT. Nese Zoti ka thene qe une te punoj dhe funksίonoje si biznes s’ka person a orgɑnίzate qe me pengon”, ka shkruar Osmani në Facebook.

Pistimi i plotë: