Veprimi i vogëlushit pasi pranoi 20 dollarë nga një i moshuar, do iu bëjë të qani

Një ditë, Alyssa Hacker dhe djali i saj 18-muajsh, Owen, ishin duke blerë disa ushqime në Target.

Owen është një djalë shumë miqësor dhe ai i pëlqen ti flase të gjithëve duke thene ;hi’ dhe ‘bye’ kështu që Alyssa nuk u befasua kur ai papritmas thirri “Hi” tek një plak, duke luajtur me tre dinozaurët e vendosur në karrocë.

Por plaku kurrë nuk mendonte se përshëndetja e thjeshtë e Owen do ta bente ate te perlotur.

Njeriu i vjetër u kthye dhe u përgjigj:

“Hej, djalë i ëmbël”.

Pastaj iu afrua Owenit dhe filloi të luante me te.

Alyssa ishte paksa në mëdyshje kur burri i vjetër po i afrohej aq shumë fëmijës së saj, kur ai papritmas nxorri 20 dollare nga portofoli i tij dhe e futi në xhepin e këmishës së Owen.

Ai vazhdoi të thoshte diçka që e preku zemrën e Alyssa-s.

Ai tha: “Sapo kam humbur nipin tim 2-vjeçar javën e kaluar.

Merrini këto para dhe blijani djalit keto tre dinosaurë”

Njeriu i vjetër ferkoi shpinen e Owen, fshiu lotet nga faqet dhe u largua.

Alyssa i perdori $ 20 për ti blerë djalit të tre dinozaurët qe ai deshironte.

“Ne do t’i mbajmë përgjithmonë këto si kujtim!”