Veprimtari i LDK-së: o Albin o Burdush, Ti je “Rrenc“ i mashtron….

Veprimtari i LDK-së Xhek Rexhaj

Burdushi ” patriot” qe me oratori te piste mashtron klubin e vet te quajtur ; kkubi i buda llenjeve !
Ashte normale qe Albin Lenini , vandali qosist ashte ma orator demagog sesa shtresa e analfabetave, tallavistave, íslamístave, e nji shtrese me fajin se kurrnjihere nuk kane dhane kontribut per líri e pavaresi ….Pra Albin rre nci lehte i mash tron te masht ruarit .
Albinci mbetet streha e buda llenjeve , dhe atyne qe e urr ejne veten, rrethin, dhe shtetin ja postimi tije: