Vetëm 22 vjeçe, ja kush është deputetja shqiptare që ka miliona në bankë (FOTO)

Ajo është deputetja më e re në Kuvendin e Kosovës. Edhe pse vetëm 22 vjeçare, Fjolla Ujkani ka arritur të bëhet deputete e Kuvendit të Kosovës.

Ajo në Agjencinë Kun dër K orrupsionit ka dekl aruar pasurin e saj, si dhe të ardhurat mujore.Familja e saj ka të trash ëguar një tokë me vlerë të 90 mijë eurove, ndërkaq shtëpia e tyre ka vlerë prej 100 mijë eurove.

Deputetja e VV-së posedon një veturë të tipit Mercedes të blerë në vitin 2019 me vlerë prej 9.900 eurove.

Po ashtu, familja e saj ka dy vetura tjera të blerë në vitin 2017 dhe 2018.Ndërkaq, posedojnë një fabrikë të lla qeve në vlerë prej 450 mijë euro.

Gjithashtu, deputetja Ujkani ka dek laruar të hyrat e saja, si dhe kursimet të cilat i kanë në institucione financiere.