Vetëm këta dy burra meritojnë monumente në çdo cep të Kosovës e Shqipërisë

Profesori Enver Bytyçi ka reaguar ashpër ndaj atyre që sipas tij, po fajësojnë Kosovën.

Ai ka thënë se vetëm këta dy burra meritojnë monumente në Kosovë e Shqipëri, George H. W. Bush dhe djali i tij, George W. Bush.

AI ka thënë se “vetëm Kosova e shqiptarët nuk kanë të drejtë! Ose më saktë kanë të drejtë vetëm ata shqiptarë që i shërbejnë Beogradit dhe Sorosit!”

Postimi në Facebook:

Vetem keta dy burra meritojne monumente ne cdo qytet te Kosoves e te Shqiperise!

Harrojini te tjeret! Edhe kur kane bombarduar Serbine kane bere pazare me Rusine. Ndersa sot na thone per cdo gje “Serbia ka te drejte”! “Vuciq ka te drejte”!

Vetem Kosova e shqiptaret nuk kane te drejte! Ose me sakte kane te drejte vetem ata shqiptare qe i sherbejne Beogradit dhe Sorosit!