Video: Momenti kur përplasen me fjalë fyese Tomë Gashi dhe Milaim Zeka

Tomë Gashi dhe Milaim Zeka

Avokati Tomë Gashi dhe gazetari Milaim Zeka janë sharë karrshi njëri-tjetrit drejtëpërsëdrejti në emision.

Gjithçka filloj kur Milaim Zeka e quan Tomë Gashin gjykatës të Millosheviqit.

Ai vazhdon duke e përmendur një dokument që Gashi i ka publikuar. “Kur të foli unë Tomë mos ha m** me folë”,
thotë Zeka.

Ndërkohë Gashi i thotë se nuk ka pasë opinion për këtë çështje dhe Zeka fillon me sharje.