Video që është bërë VlRALE, shikojeni si ariu i vërsuIet ÇlKLlSTlT

Një ngarje e zakonshme e dy ciklistëve nga Sllovakia u ndërpre nga një ari, i cili papritmas del nga pylli i dendur dhe fillon ta nd;jekë çiklistin e parë.

Dusan Vinzík filmoi shokun që po ngiste biçikletën përpara tij, dhe incizoi pjesën kur ariu i vërsuIet shokut të tij, raporton Dangerousminds.

Video ka marre shumë pelqime dhe shumë shpërndarje në pak kohë pasi është publikuar në rrjetet cociale.

Ndiqni videon më poshtë: