Videoja e fermerit nga Drenica merr mbi 10 milion shikime në Youtube!


Një video e publikuar në kanalin youtube ka marrur mbi 10 milion klikime nga anembanë bota. Në video fermeri ka paraqitur punën e mrekullueshme në kultivimin e dredhëzes prej mbjelljes deri tek vjelja e frutave Videon e mrekullueshme mund ta shikoni mé póshté!

Videoja ka titullin “Dredhëza në Kosovë” dhe me përshkrimin “Dredhëza nga fshati Lluashë e Skenderajt, variteti është Alba. Video paraqet prej punimit te renav e deri tek vjelja”.