Vírusi i merr jetën 35-vjeçarit shqiptarë, Ai sapo ishte bërë baba (FOTO)

35-vjeçari Julian Buzo, me profesion montazhet në media ka ndë/rruar jetë prej vírusit k orona.

Buzo i cili jetonte në Elbasan sapo ishte bërë baba në janar, teksa fillimisht pas infe/ktimit u sht/rua në spitalin e këtij qyteti.

Më pas Buzo u dërgua në Tiranë për shërbim më të specíalizuar ku dhe ndë/rroi je/të.

Gjithashtu ai njihej edhe si bashkëshorti i gazetares Odeta Gjevori.