Vjedhje si në filma në “VIVA FRESH” Publikohen pamjet!


Një v jedhje ka ndodhur mesditën e sotme në Fushë-Kosovë. Tre persona, të moshës rreth 16-17 vjeç kanë hyrë në “Viva Fresh- Store” dhe kanë kryer vjedhje. Burimet e IndeksOnlinet thonë se të d yshuarit kanë marrë gjëra ushqimore dhe pastaj kanë ikur nga marketi /Pamje mePosht.

Policia ka dalë në vendin e ngjarjes dhe është duke u marrë me rastin. Me urdhër të p rokurorit të rastit, është hapur rasti v jedhje g rabitëse./IndeksOnline