Vjen Lajm i madh nga Austria për Kosovën

Vjen lajmi mirë nga ministria e Jashtme e Austrisë, Mbetemi partner të Kosovës për në BE, dhe do ju..Ministria e Jashtme e Austrisë ka uruar Kosovën për procesin e mbarëvajtjes së zgjedhjeve.

Përmes një komunikatë zyrtare, Austria ka premtuar mbështetje të plotë duke thënë se është një partner i përkushtuar ndaj Kosovës dhe rrugës së saj drejt BE-së.

“Zgjedhjett demokrattike në Kosovë kanë rezultuar në një mandat të fortë dhe kanë sjellë pritje dhe përgjegjësi të mëdha. Austria mbetet partner i përkushtuar ndaj Kosovës. Dhe po pret që të punojë për nga afër në rrugëtimin e Kosovë drejt BE-së”, thuhet në komunikatë, transmeton ditorja.