Vjen lajmi i mirë nga Gjermania për kosovarët

Derisa numri i ínfektímeve me koronavirus ka rënë në Gjermani dhe në shumë pjesë të botës qeveria gjermane ka l ehtësuar m asat për udhëtime në disa vende.

Gjermania e ka ndryshuar lístën e vendeve me rrezíkshmëri të lartë ku Kosova, Maqedonia e Veriut, Serbia, Mali Zi dhe disa shtete tjera nuk bëjnë pjesë më në këtë lístë ashtu siç ishte më parë.

Gazetari i njohur i Deutsche Welle Bahri Cani nëpërmjet një video në kanalin e tij në youtube ka informuar të gjithë mërgimtarët se është hequr karantina për udhëtarët nga Kosova, Maqedonia e Veriut, Serbia, Mali Zi dhe disa shtete tjera, mirëpo vlen të theksohet se duhet të keni patjetër me vete një t est “n egativ” jo më i vjetër se 48 orë.