Vjen lajmi i mirë/ Vogëlushii u gjend dhe bashkohem me familjen e tij


Pas thirrjes së po licisë ditën e djeshme, për një fëmijë të m itur i cili ishte gjendur i vetëm në Tiranë, pasi nuk mbante mend adresën e shtëpisë, familjarët janë paraqitur për ta marrë djalin e tyre.

Ata kanë shkuar në ko misariat rreth orës 19:00 të mbrëmjes së djeshme.

Fëmija që ndodhej në gjendje të mirë shëndetësore, i është dorëzuar familjarëve pasi kontaktuan me ef ektivët e pol icisë. Ai u gjet i vetëm nga qytetarët rreth orës 16:00, tek “Terminali i Jugut”.