VJEN MESAZHI NGA BRITANIA / Ky person duhet të jetë kryetar i ri i LDK-së

Rezultati më i keq i arritur në hístorínë e LDK-së, ka bërë që kreu i LDK-së Isa Mustafa të jap d orëheqja nga pozita e kryetarit..

E tani në opinionin publík dhe në mesin e analistëve të shumtë, ka sh përthyer debati se kush duhet të jetë kryetar i ri i LDK-së.

Në mesin e këtyre reagimeve është edhe ai i Jon Harrison, ish-u shtarit britanik të Ushtrísë Çlírímtare të Kosovës..

Përmes një postimi në facebook, Harrison ka propozuar për kryetar të LDK-së ish bashkël uftëtarin e tij, Anton Qunin, i cili tani është Ministër i M brojtjes. në Kosovë.

Postimi i plotë: