Vjen një mbështetje e madhe historike nga Amerika për Shqipetarët

Neper mjet nje postimi ne faqen zyrtare ne Facebook, Ambasada e SHBA ne Shqiperi thekson se Shqiperia eshte nje mike e besuar dhe nje a leate e f orte.

Ambasada kujton fjalim e ish presidentit amerikan, George Bush, gjate vizites se tij ne Tirane me 10 qershor te vitit 2007.

Ne postimin e Ambasades shkruhet se Shqiperia ka mbeshtetjen e per hershme nga Shtetet e Bashkuara. Ministrja e Jashtme e Shqiperise Olta Xhacka, ka kujtuar 12 vjetorin e anetaresimit te Shqiperise ne NATO, duke thene se ne keto vite ia kemi dale ta fitojme besimin e aleateve si partnere te besueshem dhe kontribues serioze ne sigurine kolektive te Aleances.

Per mes publikimit te nje videoje te punes se EOD, nje strukture te F orcave te Arm atosura, ministri i Mbrojtjes, Niko Peleshi, ka pershen.detur 12-vjetorin e anetare.simit te Shqiperise ne NATO.