Vjen reagimi “befasues“ për akuzat ndaj Presidentes kur u pyet “pse nuk e përmend UÇK-në”

Një shkrim i presidentes Vjosa Osmani në llogarinë e saj në Facebook lidhur me 22 vjetorin e b etejës së Koshares dhe mospërmendja e UÇK’së ka n gjallur reagime të shumta. Të shumtë janë ata që krítíkuan veprímin e saj.

Ndërkohë në m brojtje të saj flet shefi i stafit në kabinetin e Osmanit. Blerim Vela thotë se “Kosova dhe UÇK janë një”.

“Çdo ditë dhe me secilin veprim, Presidentja @VjosaOsmaniPRKS l artëson Kosovën e idealeve të l uftëtarëve dhe d ëshmorëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës. Kontributi dhe sakrifica e secilit l uftëtar dhe d ëshmorë kujtohet me pietet, pasi që #Kosova dhe #UÇK janë një!”, shkroi ai në Twitter.